Кои сме ние

ДАН Травел ЕООД е семейна фирма с професионално управление, която предоставя комплексни решения в цялостния мениджмънт на събития и осигуряването на бизнес туристически услуги за корпоративни клиенти. Започнахме с желанието си да предоставяме на нашите клиенти най-доброто, на което сме способни – да създаваме и осъществяваме запомнящи се преживявания! Съхранихме и доизградихме фирмена култура, базирана на разбирането ни, че бизнесът трябва да се основава на професионализъм, уважение и коректно отношение между страните, както и на стремеж към взаимна полезност и подкрепа.

Да си част от семейна фирма означава да се подписваш с името си под всичко, което правиш и то да остава в историята на много различни съдби. За да пишем качествена история, ние сме и екип от професионалисти, които са отдадени на своята работа, постоянно стремящи се да бъдем все по-добри в това, което правим. Обичаме работата си и проектите на нашите клиенти ни носят истинско удоволствие, на базата на което изграждаме стабилни и дългосрочни взаимоотношения.

Разчитаме на всички наши служители, които изповядват същата „философия“, каквато сме заложили в основите на фирмата. Заедно с тях променяме нещата от реалността - всеки в своята област на компетентност, а всички заедно стоим в основата на всяка завършена сделка или промяна, зад всяка крачка на ДАН Травел във времето!